top of page
Ninette Marks - Persoonlijke coach_edited.jpg

Ninette Marks

Doelgericht. Doortastend. Empathisch.

Het grootste deel van mijn jeugd heb ik doorgebracht in de randstad. Deze jeugd stond voor mij vooral in het teken van grenzen bepalen en ontdekken wie ik ben en wat mijn plaats is in de wereld. Dat ging zeker niet zonder slag of stoot omdat ik iemand ben die de voorkeur geeft aan leren door ervaren. Daardoor is de weg niet makkelijk geweest, maar heeft me veel levenswijsheid en mensenkennis opgeleverd.

Het heeft mij gemaakt tot wie ik ben, en ik ben blij met mij!

Met het mooie Leiden als uitvalsbasis heb ik op diverse plekken in het westen van Nederland gewerkt. Rode draad in mijn werk is altijd de verbinding en samenwerking geweest. Mijn doel is mensen te stimuleren om verder te leren, zichzelf te blijven ontwikkelen en hun persoonlijke en professionele grenzen te verleggen. 

Zowel in het bedrijfsleven als in de (semi) overheid heb ik in totaal bijna 20 jaar ervaring in diverse leidinggevende functies. In de rol van teammanager heb ik mijn passie voor mensen en alles wat hen beweegt en boeit ontdekt. Het plezier in mijn werk haal ik uit het gezamenlijke doel, de verbinding met elkaar en het wederzijds vertrouwen. Het coachend leidinggeven komt voort uit een oprechte interesse en drive om mensen te helpen inzien hoe zij de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Na mijn studie Arbeids- & Organisatiepsychologie met succes te hebben afgerond leerde ik dat het coachen van individuen en kleine groepen mij enorm veel energie gaf en heb daarom de NOBCO geaccrediteerde opleiding tot professioneel coach gevolgd.  

Mijn stijl van coachen is empathisch, nuchter, vaak met humor en confronterend waar nodig. Ik coach daarbij op jouw sterke punten en jouw innerlijke kracht zodat jij de regie op jouw leven weer in handen krijgt.

bottom of page