top of page
Lifecoaching Next Level

Life coaching

Loop je ergens tegenaan of wil je delen van jezelf of je leven veranderen? Dan is life-coaching iets voor jou!

Wat kunnen we gaan doen? En hoe verandert life-coaching

je leven?

Wat is Life coaching?

Vrolijk en moeiteloos door het leven gaan, zo zou het leven heerlijk zijn. De realiteit is soms anders. Iedereen worstelt weleens met zaken die moeilijk lopen of die je anders wil aanpakken. Emoties waar je geen raad mee weet, moeilijke keuzes, lastige sociale situaties....

Life coaching helpt je in je zoektocht en brengt verandering in je leven.

Anker 1

Plan van aanpak

Samen met jou gaan we opzoek naar inzichten, oorzaken én een nieuwe aanpak. Aan de hand van gesprek en oefeningen leer je jezelf beter kennen en ontdek je nieuwe manieren van omgaan met issues in jouw leven.

Ik daag je uit jouw kwaliteiten en valkuilen te ontdekken. Met humor en soms confronterend laat ik je ervaren hoe het is om verder te kunnen kijken dan je eigen spiegelbeeld en hoe je jouw levenskwaliteit kunt verbeteren. 


Samen ontdekken we jouw persoonlijk leiderschap, en ervaar je hoe jij de regisseur

kunt zijn op het toneel van jouw leven. Geïnteresseerd?

Kelly

Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde het als een warm bad. Ninette heeft mij geholpen om mijzelf maar ook mijn pad weer te vinden. Ze is eerlijk, rechtdoorzee en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Hierdoor gaf zij mij nieuwe inzichten waardoor ik veel over mijzelf heb geleerd en weer in balans ben gekomen. Ninette is een professioneel maar ook een warm persoon.

bottom of page