top of page
Loopbaancoaching Next Level

Loopbaancoach

In ieders leven komt een moment dat je je afvraagt of er misschien wat meer is dan je huidige baan.
Zit je nog wel op je plek? Ga je (meestal) met plezier naar je werk? Voelt de balans tussen werk en jouw privé leven nog ok?Vragen die aanbod gaan komen bij een loopbaancoach. 

Wat is loopbaancoaching?

Loopbaancoaching staat in het teken van het (her)ontdekken van een passende en gewenste loopbaanrichting.

Loopbaancoaching kan voorkomen op verschillende momenten in een carrière: het maken van een beroepskeuze, het aangaan van een volgende carrièrestap, maar ook bij bijvoorbeeld ontslag of (een dreigende) burn-out

Anker 1

Plan van aanpak

Samen gaan we op onderzoek naar je interesses, kwaliteiten en drijfveren. Zodra deze in kaart zijn gebracht, ontwikkelen wij samen een actieplan hoe jouw eigenschappen het beste tot hun recht kunnen komen op de arbeidsmarkt. Leer in korte tijd wat voor jou belangrijk is en welke stappen jij kunt nemen om weer plezier in je werk te krijgen! Geïnteresseerd?

Kelly

Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde het als een warm bad. Ninette heeft mij geholpen om mijzelf maar ook mijn pad weer te vinden. Ze is eerlijk, rechtdoorzee en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Hierdoor gaf zij mij nieuwe inzichten waardoor ik veel over mijzelf heb geleerd en weer in balans ben gekomen. Ninette is een professioneel maar ook een warm persoon.

bottom of page