top of page
Leiderschap.jpg

Executive coach

Hoe krijg je het managementteam en andere stakeholders

mee met je visie? Hoe houd je balans tussen

delegeren en controleren? Hoe doorbreek je patronen, communiceer je effectiever?

Vragen die aanbod gaan komen bij executive coaching.

Wat is executive coaching?

Executive coaching is de begeleiding van managementrollen en teams.

Met executive coaching helpt je je verantwoordelijkheid doelmatig te dragen. Op zo’n manier dat je er maximaal voldoening uit haalt. Een executive coach begeleidt en ondersteunt het ontwikkelingsproces van top managers, bestuurders, ondernemers en hun teams. Hierbij ligt de focus op het stimuleren van de eigen verantwoordelijkheid van de gecoachte voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Anker 1

Plan van aanpak

We gaan eerst terug naar de bron: wat drijft je, wat geeft je energie? Vervolgens gaan we samen aan de slag met precies die onderdelen die jij belangrijk vindt. Met bijna 20 jaar ervaring als teammanager in zowel het zakenleven als de (semi) overheid begrijp ik waar je als leidinggevende mee kunt worstelen. Voorkom stress of een burn-out. 

Kelly

Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde het als een warm bad. Ninette heeft mij geholpen om mijzelf maar ook mijn pad weer te vinden. Ze is eerlijk, rechtdoorzee en stelt de juiste vragen op het juiste moment. Hierdoor gaf zij mij nieuwe inzichten waardoor ik veel over mijzelf heb geleerd en weer in balans ben gekomen. Ninette is een professioneel maar ook een warm persoon.

bottom of page